De laserontharing hasselt Dagboeken


De YAG 1064 golflengte is hiermee zeer passend wegens gebieden zodra een schaamstreek en oksels. Een YAG zorgt ervoor het ons hogere temperatuur bereikt mag worden daar ons vollere waterabsorptie is gegenereerd. Hierbij verbetert de laserbehandeling zodra geheel en wordt de meest effectieve ontharing bereikt.

Wij werken uitsluitend betreffende hardware betreffende Alma Lasers. We raden u aan iedere keer bij de arts / huidtherapeut te vragen betreffende welke apparatuur u dan ook is behandeld.

Een laser zendt krachtige laserstralen uit welke slechts ons honderdste van een moment aanhouden. Wij werken met dit toestel daar het de minste bijwerkingen heeft en het beste resultaat oplevert.

De Soprano ICE Platinum heeft hier echter een oplossing vanwege, zodat onder andere tevens een oppervlakkige kleine blonde haartjes op uw bovenlip ofwel om de wenkbrauwen veilig, pijnloos en doelmatig behandeld kunnen geraken.

Ook na meerder behandelingen mag tot wel twintig% over dit behandelde hoofdhaar een behandeling overleven. Veel behandelaars hanteren daarom momenteel de term 'permanente reductie over hoofdhaar'.

Gedurende het consult legt een huidtherapeut uit hetgeen je kan verwachten over de laserbehandeling. Afhankelijk aangaande verschillende eigen kenmerken is gekeken die techniek het meest geschikt kan zijn voor jouw. Een keuze een techniek mag afhangen met haarkleur, huidtype en haartype (dikte, ingroei, etc).

Waar komt definitief ontharen bij heren vandaan? Gespierde en getrainde mannen ontharen hun lijf met name teneinde dit te showen.

Een warmte hiervan vernietigd een haarzakjes opdat daar geen andere haar verdere uit kan groeien. Ons laser verzorging doet in het algemeen geen pijn doch geeft een warme, prikkelende sensatie. Twijfel? Bezoek het pijnloos ontharen ofwel beleef een proefflits gedurende ons kosteloos allereerste consult.

Dikwijls bestaan schaamlippen meer gepigmenteerd vervolgens verschillende lichaamsdelen. We kunnen, omdat wij expert zijn in ontharen, juist met de lasermethode op deze plaats juist op inspelen.

Laserbehandelingen en IPL geraken alsmaar meer aangeboden anti stuntprijzen, dit omdat de hardware continue goedkoper is en daar daarom meer en meer praktijken bijkomen. Wij raden u echter immers met teneinde te kiezen een praktijk met ervaring en u juist te laten lees meer voorlichten vooraf, dit omdat voor foutief behandeling betreffende een laser- en een IPL hardware brandwonden en overige klachten mogen voortkomen.

Enkele personen zijn in verband met hun haartype of haarkleur niet zo passend voor een laser-ontharingskuur. Lieden betreffende een lichte huidskleur en donker haar zijn dit meeste passend voor die verzorging. Voor personen betreffende wit en lichtblond hoofdhaar registreren we weinig tot geen succesvolle gevolgen. Die haren kunnen we immers veven via geneesmiddel aangaande elektrische epilatie.

Op welke manier zit dit met zelfbruiningscrémes Het gebruik daarvan een week wegens de behandeling afgeraden. Een week na een verzorging mag er wederom toepassing van gemaakt worden.

Lisette vroeg mij om aan mijn ervaringen met een Soprano ICE te typen en het wilde je gaarne. Je ben namelijk erg tevreden aan Pour Tous en aan een laser treatment die je heb ondergaan  

Een paar onderbenen ofwel de rug met een man kunnen veelal in een half uur behandeld geraken, kleinere oppervlakten bijvoorbeeld bijvoorbeeld bovenlip gaan natuurlijk nog veel sneller.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *